Ulf Appelqvist och Josefine Jonasson, dietist på Wellobe.
Ulf Appelqvist och Josefine Jonasson, dietist på Wellobe. Foto: Lotte Fernvall.

Här är Årets Wellobe 2018

I slutet av förra året efterlyste vi Årets Wellobe. Precis som tidigare strömmade nomineringarna in. Här publicerar vi några – och presenterar årets Wellobe 2018!

Testa vår metod du också – och kom i form

OBS! Vissa nominerade har sina riktiga för- och efternamn, andra de namn de använder i Wellobes medlemsforum. För att inte röja några identiteter har vi dock helt utelämnat namnen på de som har bidragit med nomineringar.

Susanne Östlund
När Susanne vägde in sig visade vågen på 131,3 kg. Hon satte då upp målet att komma ner till 99 kilo och framförallt komma i det jaktställ hon bestämt sig för att köpa om hon lyckades.... Idag väger hon 92,6 kg. Så hon har visat att det verkligen fungerar att gå ner i vikt med ert program.

Jan Sandwall
Jans resa startade i augusti 2018 på en vikt på 120 kg och idag i januari 2019 är vikten 95,8 kg. Han har ändrat livssilt helt, han väger all mat han äter och går på gym en timme per dag. Han äter heller inte så ofta och inte så stora portioner. Han har också slutat äta godis och läsk.

Here-we-go!
Årets Wellobe 2018 måste vara Here-we-go! Hon har gått ner 60 kg under 2018! Utan kirurgisk hjälp alltså. Man kan läsa om viktresan i hennes blogg och där finns också bilder. Jag nominerar henne. Finns ju ingen med en liknande prestation. Jag vet inte vad hon heter men på Wellobe finns ju alla uppgifter.

Carita Bengtsson
Carita har sedan september 2017 gått ner 26 kilo. Hon bestämde sig från början att att det skulle få gå på lång sikt, därför satte hon sig på -4 hg i veckan. Efter att ha jojobantat i hela sitt liv inser hon nu att detta är det som passar henne bäst. Hon har helt enkelt ändrat livsstil, inte bantat...

Magnus Lindström
Jag vill nominera min headcoach Magnus. Han har gjort en helt otrolig resa med sin träning och Wellobes matapp. Att se han fortfarande jobba, logga och verkligen andas rätt mat och träning är en fröjd för ögat. Han betyder otroligt mycket för mig i min planering av både mat och träning. Han är ju en rolig jävel med glimten i ögat och så in i helvete positiv. Han har hjälp mig att gå ner 28 kg på 8 månader. Naturligtvis så har ju Wellobe betytt otroligt mycket.

"J&E:s mamma-vägen från 146,3 kg"
Jag skulle vilja nominera ovanstående medlem. Visserligen har hon en bra bit kvar till sin målvikt, men hon är en sann inspiration för oss alla. För mig är hon vad Wellobe står för och det är att inte ge upp. Det finns ingen quick-fix för viktminskning. Bara nya vanor och sådana tar tid att åstadkomma...


Kom igång med DIN hälsoresa – redan idag

Och vinnaren är...

Ulf "Bitte" Appelqvist, 58, från Torsås

Makeup: Elin Laine Styling: Isabelle Håwi Skjortor (Weekday), väst och byxa (H&M), jacka (Jack & Jones).
Makeup: Elin Laine Styling: Isabelle Håwi Skjortor (Weekday), väst och byxa (H&M), jacka (Jack & Jones). Foto: PRIVAT

Behöver du också hjälp? Prova samma grej som Ulf

Juryns motivering

Att gå ner i vikt handlar inte om att åstadkomma störst resultat på kortast tid. Att gå ner i vikt handlar om kunskap, hängivenhet och envishet. Och om klokhet, mod och ett holistiskt hälsotänk.
Ulf har oblygt och uppriktigt delat med sig av sin historia, trots att den både innefattar privat information och involverar hans närmsta. Han har dessutom visat att det även i svåra stunder går att åstadkomma det man vill – så länge man bara planerar, prioriterar och tror på sig själv.

Viktigast av allt är att Ulf har lyckats skapa en sund, hållbar och livslång förändring, vilket är precis det vi önskar alla våra medlemmar. Our work is done. Och därför tycker vi att Ulf är en värdig vinnare av titeln Årets Wellobe 2018.
Stort grattis! önskar alla vi på Wellobe

Bli av med DIN övervikt >>HÄR<<

Tävlingsregler

Nomineringarna har skickats till info@wellobe.se. Alla nominerade har sedan fått återge sina viktresor. En jury bestående av ett tio anställda på Wellobes redaktion har därefter gått igenom det inkomna materialet och genomfört en omröstning.

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här