I Wellobe väljer du själv vad du vill äta.

Vad äter man i Wellobe?

Soppor, sallader eller shakes?
När du är med i Wellobe behöver du inte hålla dig till något specifikt livsmedel – du äter helt enkelt helt vanlig mat.

Starta ditt medlemskap här

När du använder Wellobe får du en egen kostplan som ger dig ett visst antal kalorier varje dag. Det finns inga förbud utan du väljer själv vad du vill äta, så länge du håller dig inom den kalorimängd som programmet ger dig. 

Du loggar allt du äter enkelt direkt i appen( eller på webben). Genom den kunskap som du får genom loggboken kommer du väldigt snabbt att lära dig vilken mat som ger dig rätt mättnad och håller dig pigg och glad. I appen får du också riktlinjer om hur mycket fett, proteiner och kolhydrater du bör äta varje dag.

JUST NU: En månad på köpet

Gör smarta val om du vill få mer på tallriken

När man äter enligt en begränsad kalorimängd så kan det vara smart att välja livsmedel som innehåller mycket protein och därför hjälper dig att hålla dig mätt länge. Om man är van vid att äta stora portioner kan det också vara smart att fylla upp sin tallrik med mycket grönsaker eftersom en hel del livsmedel innehåller lite kalorier men ger mycket volym på tallriken, till exempel sallad eller kål.

En räksallad med ägg och keso och mycket grönsallad kan hålla dig mätt under en längre stund men samtidigt vara kaloriesnål.

Väljer du istället en pasta med en fet sås får du räkna med att klara dig på en mindre portion om du vill hålla din kostplan.

Det viktiga är dock att inget är förbjudet. Du väljer själv vad som passar dig.

Näringsberäknade recept

Om du har svårt att välja eller inte vet vilken mat som ger bra mättnad, till lagom mängd kalorier, så finns en mängd recept tillgängliga direkt i appen och på webben. Alla recepten är näringsberäknade och du kan själv söka efter specifika innehåll som till exempel kyckling eller lax. För dig som föredrar att skapa egna recept är tjänsten enkel att själv logga dina matvaror eller skapa egna recept.

JUST NU: En månad på köpet

Få koll direkt i butiken

Med den smarta livsmedelsscannern kan du scanna dina produkter direkt i mataffären för att hjälpa dig att göra smarta val.

Då kan du enkelt jämföra olika livsmedel som bulgur och ris, kyckling eller köttfärs och på det sättet lära dig att göra val som hjälper dig att hålla dig mätt – samtidigt som du håller dig inom din givna kalorimängd.

Vill du få extra tips om kost? Vår dietist Josefine Jonasson finns tillgänglig varje tisdag för en frågestund direkt i vårt community. Du hittar frågestunden här!

Det här får du som medlem:

  • En kostplan
  • En loggbok och mobilapp som håller koll på alla kalorier in och ut
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Dina framsteg i grafer och tabeller
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Tillgång till alla våra träningsprogram


Bli medlem här – Starta ditt medlemskap nu!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här