Att komma på nya, vegetariska rätter hela tiden kan vara svårt.
Här bjuder vi därför på ett superenkelt recept med quorn och spenat.
Det är både fräscht, nyttigt och gott.
1. Fräs vitlöken i en wokpanna eller stor stekpanna. Tillsätt sedan quornen, den strimlade paprikan, och slutligen även de avrunna gröna bönorna. Rör om med en trägaffel.
2. Tillsätt spenaten och smaksätt woken med soja och fisksås.
3. Servera med kokta nudlar. Busenkelt!
Läs även
Lätt höstsoppa med svamp och sparris
Varmrökt lax med blomkålscouscous
Mustiga grytor med Markiz Talhaoui
Fiskgryta med smaker från Marocko
*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.