Dietisten: "Gå ner i vikt med vanlig mat"

Varför är Wellobe ett bra verktyg om man vill gå ner i vikt? Och kan man kombinera Wellobe med andra metoder? Dietisten Josefine Jonasson berättar.

GI, LCHF, Cambridgemetoden - det är bara några av de viktminskningsmetoder som lovar att du går ner i vikt. På Wellobe tycker vi att man får äta vad man vill. Vi tycker givetvis att vår metod är den bästa men det går jättebra att tex kombinera GI-inspirerad kost samtidigt som man är medlem i Wellobe, trots att vi tror på och förespråkar en allsidig kost.

"Ingenting är förbjudet"

Dietisten Josefine Jonasson tycker Wellobe är ett bra verktyg när du vill gå ner i vikt och stanna där.
–Wellobe.se är ett bra redskap för viktnedgång eftersom det handlar om vanlig mat. Ingenting är egentligen förbjudet. Självklart behöver man göra förändringar för att gå ner i vikt. Vilka förändringar man behöver göra kan man välja lite genom att få koll på vad man äter och hur mycket man rör på sig. Att dessutom kunna ha kontakt med andra i samma situation genom forum och bloggar gör det hela lite roligare och lite lättare.

Sofie Strandberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här