Här bjuder vi på en lite smalare variant av klassiska ”Biff Rydberg”.
Ingredienser för 4 portioner – med bara 399 kcal per portion.
Ingredienser för 4 portioner (399 kcal per portion)
1 tsk olivolja
20 g riven pepparrot
4 st äggulor
Salt & peppar
500 g ryggbiff
0,5 msk olivolja
300 g vitkål
4 st gula lökar
500 g potatis
1. Tärna potatisen och skär vitkål och lök i liknande stora bitar.
2. Hetta olja i en stekpanna och stek potatis och vitkål tills potatisen är mjuk. Salta och rör då och då. Lägg åt sidan och täck med folie.
3. Bryn löken i olja i samma panna och lägg åt sidan och håll varmt.
4. Hetta upp stekpannan ordentligt och stek köttet i omgångar. Stek hastigt för en rosaröd mitt. Salta och peppra.
5. Servera med rå äggula och toppa med riven pepparrot.
Vill du ha tillgång till fler smarriga och hälsosamma recept?
Bli medlem i Wellobe
*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.