Unsplash.org

Få snabba menyer som funkar

Välj själv bland 1 500 recept och menyer. På Wellobe finns inspirationen till att äta nyttigare och därmed gå ner i vikt.

Vill du hitta just din drömvikt? Då är ett första steg att ändra dina matvanor. Som medlem på Wellobe får du hjälp med att bryta din negativa mattrend med snabbmat eller andra onyttiga luncher och middagar. Wellobe.se har 1 500 nyttiga recept för alla medlemmar, med kaloriberäknare. Bäst av allt: här finns recept som tar från 15 minuter och uppåt att göra.

Nå din drömvikt med oss!

Följ dietistens blogg

Förutom att du fritt kan välja och vraka bland alla inspirerande recept kan du dessutom följa dietisten Josefin Jonassons blogg och ställa frågor direkt till Wellobes dietist.

Gör egen inköpslista

Du kan också skapa din egen inköpslista så att du varje vecka får en bra överblick av vad som måste inhandlas för att fixa recepten.
Listan kan du skriva ut och ta med i affären eller dela med familjen via e-post.

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här