Hälsosam matkasse med recept – på under 500 kcal

Kött, fisk, fågel och vegetariskt. I Coop Hälsokasse får du recept och ingredienser för fyra middagar, till 2 eller 4 personer. Perfekt för dig som vill hålla vikten utan att behöva tänka så mycket på den.

Beställ din Hälsokasse

Varför har vi skapat en Hälsokasse?
Vi ser att många vill leva ett hälsosammare liv men inte hittar inspirationen eller tiden för att lösa det på egen hand. I ett samarbete med Wellobe har vi därför tagit fram en Hälsokasse som blir ett bra alternativ till våra andra kassar.

För vem har vi skapat den?
Vi lever i en tid där hälsa och välmående är en självklar del i livet för många människor. Vi vill förenkla för dem och göra det möjligt att beställa ett hälsosamt alternativ. Det är speciellt framtagen för dig som vill lära dig hur du kan laga hälsosam mat snabbt och enkelt.

Hur skiljer den sig från andra hälsoalternativ?
Våra recept är lätta att följa och genomarbetade av vårt provkök. Vi vill att det ska vara både gott och enkelt att leva ett hälsosamt liv. Sara Begner, matinspiratör Coop, har tillsammans med Josefine Jonasson, Leg. Dietist på Wellobe, tagit fram recept för hälsosamma måltider.

Varför just Wellobe som samarbetspartner?
Vi tycker att Wellobe har ett välfungerande koncept som pratar mat och hälsa på ett enkelt och modernt sätt. Vi är mycket glada för detta samarbete.

Wellobe om Hälsokassen
Vi på Wellobe är jätteglada över detta samarbete! Att få hälsosam mat direkt till dörren eller packad i butik tror vi kommer att hjälpa våra medlemmar att hålla sina personliga kostplaner. Självklart finns recepten även i Wellobe databas så att våra medlemmar lätt kan logga dem i loggboken. Att ha en hållbar hälsosam livsstil kräver eftertanke och Hälsokassen hjälper till att göra vardagen lättare. Vi vill att det ska vara enkelt för våra medlemmar att nå sina mål.
Testa Hälsokassen du med

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här