Leila Söderholm, motivationsexpert på Wellobe.

Motiveras av Leila Söderholm

Hur gör jag smarta val när viljestyrkan är slut och motivationen är på botten? Hur hanterar jag stress? Få råd och tips om de små förändringarna som gör stora skillnader av vår motivationsexpert Leila Söderholm.

Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon coachat och inspirerat tusentals människor. Leila är 100% energi och använder humor och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar. Oavsett vem du är lockar Leila fram det bästa i dig!

Vill du få tips på rörelseknep och tankesätt i vardagen?
Hos oss skriver Leila regelbundet artiklar om exempelvis hur du tränar upp din mentala styrka, hur stress kan påverka din viktnedgång och hur du skapar strategier för att nå dina mål.

För dig som medlem bloggar Leila också regelbundet, skriver nyhetsbrev samt utvecklar kontinuerligt nya, kreativa träningsprogram med enkla övningar som du kan göra själv hemma.

Följ även på Instagram under @lifebyleila

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här