Mårten Nylén, träningsexpert på Wellobe.

Kom igång med Mårten Nylén

Vilken typ av träning passar mig bäst? Hur ska jag äta för att få bästa möjliga resultat? Följ träningsexperten Mårten Nylén – och ta del av hans träningsprogram "Smart träning".

Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade tränare och hälsoutvecklare. I över 30 års tid har han varit aktiv inom idrott och träning både som aktiv och som coach. När teveprogrammet Biggest Loser började sändas i Sverige 2010 var Mårten en av huvudtränarna och under de fyra säsonger han var med coachade alla vinnarna. Deras viktresultat var några av de bästa i programmets historia – i hela världen.

På Wellobe har Mårten arbetat sedan 2017 och bland annat utvecklat den populära utmaningen ”90 dagar med Mårten Nylén”.

Har du frågor kring viktnedgång och träning? Varje torsdag öppnar Mårten upp en frågelåda och besvarar alla frågor som kommer in innan klockan 17. Du hittar den i toppen av vårt medlemsforum eller HÄR

Vill du ha tips, råd och motivation från Mårten Nylén –dagligen?
Följ även Mårten Nylén på instagram @martennylen

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här