Dags för sjätte säsongen av "90 dagar med Mårten Nylén".

Ansökan är avslutad

Tappat dina goda vanor i sommar? Planerar du att springa ett lopp i höst? Eller behöver du bara hjälp att skapa balans i ditt liv för att må bättre? Då kan DU vara den vi söker.

För sjätte gången kör vi en favorit i repris av utmaningen "90 dagar med Mårten Nylén". Programmet pågår i 13 veckor och 90 dagar, och syftar till att ge dig extra motivation, inspiration, kunskap och verktyg för att du ska nå just dina mål. Du utgår helt ifrån dig själv och väljer när du vill starta.
Varje år handplockar vi dessutom ett antal deltagare som får göra sina resor offentliga.
Anmälan är nu stängd och vi kommer att meddela de utvalda inom kort. Däremot kan du – som medlem i Wellobe – fortfarande hoppa på utmaningen och gå den parallellt med våra offentliga deltagare. Starten går av stapeln måndagen den 14 september!
Starta dina 90 dagar när du vill – som medlem

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här