Ge dig själv en kvart per dag

En kvart om dagen räcker för att du ska få en starkare och smalare kropp. Wellobes träningscoach Shirin Djavidi tipsar om hur du gör.

Den vanligaste ursäkten till att folk inte tränar är att man inte har tid. Ändå finns det vissa människor med hur mycket som helst på sitt schema, som ändå hinner med träningen. Hur går det ihop? Jo, de prioriterar sin egen hälsa som något mycket viktigt. Det handlar alltså om att ta sig tid. En kropp som inte har hälsan kommer inte att hålla speciellt länge. Så se till att ta dig tid – nu.

15 minuter om dagen

En kvart eller tjugo minuter om dagen kan alla sätta till träning. Varför inte förena nytta med nöje och titta på en bra film eller kolla på nyheterna samtidigt som du tränar. Se till att få in kontinuiteten, tänk ”många bäckar små” och använd din fantasi. Gör alla möjliga övningar du kan komma på – utfall, armhävningar, kissande hunden, upphopp eller rygglyft. Varför inte svänga på höfterna, lyft en hantel, gör situps på en boll eller hoppa hopprep.

Nå din drömvikt med oss!

Förebygg sjukdomar och öka rörligheten

Du kan även köra ett pass med bara stretch för att öka rörligheten. Vi vet i dag att fysisk aktivitet kan både förebygga och bota sjukdomar som lättare depression, högt blodtryck och diabetes typ 2 – för att bara nämna några. Förutom alla de medicinska positiva effekterna blir du även starkare både mentalt och fysiskt av träning, du får ett ökat immunförsvar, bättre sömn, friskare hud och hår samt en ökad ork och ett bättre självförtroende. Så, ge dig själv en kvart om dagen och släng även in en rask promenad varje dag så har du mycket vunnet. Lycka till!

Det här får du som medlem i Wellobe

  • En mobilapp och loggbok som räknar alla dina kalorier
  • Ett rekommenderat kaloriintag per dag
  • Dina personliga framsteg i grafer och diagram
  • Planerade veckomenyer med kostscheman
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Tillgång till alla våra träningsprogram för online-träning
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Ett medlemsmagasin med fokus på mat, motion och motivation

Varmt välkommen till oss!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här