Wellobe söker testpiloter till ny tjänst om klimakteriet.

Var ditt bästa jag – genom klimakteriet

Vill du vara ditt bästa jag genom klimakteriet? Nu söker vi 100 testpiloter till en helt ny tjänst med fokus på kroppens förändringar under övergångsåldern. Du får råd, tips och inspiration om träning, kost och livsstil. Anmäl ditt intresse nedan!

Ansökningsperioden är utgången.

Känner du inte igen dig själv? Du får värmevallningar, sover sämre och får inte alls samma resultat för din träning och kosthållning.
Då kan du vara i förklimakteriet – första fasen i övergångsåldern som alla kvinnor till slut får uppleva. Ofta kommer förändringarna stegvis och då kan det vara svårt att veta vad det faktiskt beror på.
Den goda nyheten är att det går att lindra besvären och påverka hur livet genom klimakteriet kommer att se ut. Vill du få bästa möjliga förutsättningar för det?

JUST NU: 50% rabatt

Ny tjänst för klimakteriet

Nu söker vi 100 testpiloter till en helt ny tjänst. Bakom projektet står Wellobe och träningstjänsten MyMOWO. Tillsammans har vi sedan tidigare mängder av erfarenhet kring både kost och träning som vi nu anpassat utifrån forskningsläget kring klimakteriet och paketerat allt i en gemensam tjänst.
Ordet klimakterium härstammar från det grekiska ordet klimakter som är den översta pinnen på en stege, en bild som uttrycker att det är en höjdpunkt i livet. Det vill vi ta fasta på. Vi har samlat fakta och erfarenheter och kokat ned det till konkreta tips och handfasta råd kring hur du kan vara ditt bästa jag genom hela klimakteriet.

Ansökningsperioden är utgången.

Läs mer om klimakteriet

Att gå ner i vikt i klimakteriet

Så går du ner i vikt i klimakteriet

13 tecken på att du är i klimakteriet

I klimakteriet? Därför går du lättare upp i vikt

Så påverkar hormonerna din vikt

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här