Gå med i Wellobe – få armband

Glöm dyra träningskort och svettiga gym. Just nu får du träningsprofilen Leila Söderholms smarta träningsarmband när du tecknar ett minst 6 månader långt medlemskap i Wellobe. Och till det hela 19 effektiva övningar att göra själv hemma, på lunchen eller på kafferasten.

Har du svårt att komma igång igen efter semestern? Då kan träningsprofilen Leila Söderholms smarta träningsarmband göra susen.
– Mitt eget favoritsätt att träna är små korta pass som passar in i vardagen. De kräver väldigt lite tid, men är extremt effektiva för formen, säger Leila.
 

Tips!

Sätt på ett eller flera armband redan på morgonen så triggar det igång hjärnan och förbereder den på vad som komma skall resten av dagen.
Spontankör sedan ett par övningar hemma, på lunchen eller kafferasten och låt armbandet bestämma vad du ska göra – eller kör ett helt pass närhelst det passar dig under dagen.
 

Ja tack, jag provar gärna Wellobe i 6 eller 12 månader och får Leilas träningskit på köpet!
Redan medlem? Då får du förstås samma träningskit till specialpris. Kolla >>HÄR<<

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här