Schlagerstjärnor tar hjälp av Wellobe

Artisten Martin Almgren och låtskrivaren Josefin Glenmark tar hjälp av Aftonbladets Wellobe. Med stöd av träningsexperten Mårten Nylén ska de få ordning på både vikten och hälsan. Hör de berätta själva i filmen ovan var de har för förväntningar på utmaningen "90 dagar med Mårten Nylén".

Känner du igen dig? Kör dina egna 90 dagar

Martin Almgren vann Idol 2015 och tog sig till final i Melodifestivalen i år med låten “A bitter lullaby”, skriven av Josefin Glenmark. Josefin Glenmark, 44, har en rad utmärkelser i ryggen och har arbetat med en mängd svenska stjärnor.
Nu ska de båda artisterna ta sig an utmaningen "90 dagar med Mårten Nylén", som handlar om att på relativt kort tid skapa nya, goda och hållbara rutiner för en bättre hälsa.

– Eftersom Martin och Josefin tampas med vardagsproblem som vi vet att många kan känna igen sig i, hoppas vi att deras resor ska inspirera andra. Vår erfarenhet är att det inte krävs så mycket mer än 90 dagar för att införliva nya, goda och hållbara vanor, säger Åsa van der Vliet, affärschef på Wellobe*.

Se fler intervjufilmer

- Martin Almgren
- Josefin Glenmark
- Peter Krohn
- Priya Eklund

Starta dina 90 dagar

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här