Årets Wellobe hette tidigare ”Årets viktklubbare”.

Låt oss presentera Årets Wellobe 2015

Efter en dykolycka fick hon svårt att röra sig. Hon hade fått diskbråck. Dock fick hon vänta i flera månader på operation. Och under tiden gick hon stadigt upp i vikt.

Idag är Catrine Arvidsson ett såväl kärt som känt namn bland medlemmarna på Wellobe* (hette tidigare Viktklubb). Såhär skriver en av dem:

”Hej, jag vill nominera Fru Arvidsson till Årets Wellobe. Jag vet inte hennes riktiga namn eller annat, bara hennes nickname i ert Community.
//Vänligen Helena
Totalt har Catrine Arvidsson gått ner otroliga 51,4 kilo. Men utöver det har hon gladeligen även ställt upp som medlemscase i såväl artiklar som webb-tv-intervjuer. Dessutom har hon hela tiden varit väldigt aktiv såväl i medlemmarnas forum som på sociala medier.

> Här hittar du Catrines artikel

> Här hittar du Catrines webb-tv-inslag

Själv skriver Catrine såhär:

”Jag gick ut ganska tidigt med att vara offentlig på Wellobe och redan då märkte jag att responsen blev stor med att andra medlemmar tyckte att jag inspirerade och sporrade att kämpa på. Jag har bloggat om min resa, använt receptbanken flitigt och även gjort ändringar i recepten så de inte bara har passat mig utan övriga i familjen också.
Älskar mitt nya liv och vill förmedla min glädje och vara en sann inspiratör för alla kämpar där ute! Jag kommer fortsätta att sporra och inspirera andra även om jag snart är i mål för i Wellobe kommer jag att stanna! Jag älskar verkligen erat upplägg och har man bara viljan så klarar man allt med hjälp av ert program och Mötesplatsen, där vi medlemmar kan få stor hjälp av varandra både i med o motgångar!”
Nomineringarna till Årets Wellobe 2015 har strömmat in, men ett enhälligt redaktionsråd har beslutat att utse Catrine Arvidsson till Årets Wellobe 2015.
Stort grattis önskar alla vi från redaktionen, Catrine! Vinsten är en ny intervju, styling, plåtning och ett presentkort på 2 000 kronor. Du kommer att bli kontaktad inom kort.

Läs fler medlemshistorier här

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här