Flottiga lunchbuffér är en vår tids största fettfällor.
Testa därför att ta med lunchlådor till jobbet.
Då håller du lättare koll på såväl kronor, kalorier som portionsstorlekar.
Gör såhär:
1. Blanda fisken, kvargen, örterna och senapen. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
2. Fördela röran över tortillabrödet, toppa med salladen och gurkan, och rulla ihop.
Gör så här:
1. Fördela salladen i en djup skål och lägg pastramin runtom. Skär sedan ut några fina apelsinfiléer och lägg ovanpå salladen.
2. Skiva rädisorna och toppa tillsammans med lite granatäppelkärnor.
3. Garnera med gräslöken och servera.
Gör så här:
1. Lägg upp lite sallad på ett fat. Skiva sedan morötterna, strimla löken och hetta upp en stekpanna med lite olja. Bryn grönsakerna hastigt.
2. Krydda med salt och peppar, och lägg även på ytterligare lite sallad.
3. Toppa med persiljan och hamburgerköttet.
4. Servera med pestovinegrätt.
*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.