”Jag har inga bortförklaringar"

Josefin Glenmark, 44, beskriver sig själv som en trött tvåbarnsmamma med alldeles för mycket jobb. Nu är hon en av deltagarna i höstens omgång av "Kom i form på 90 dagar med Mårten Nylén och Wellobe".

Läs mer om vår utmaning
Som dotter till kompositören Bruno Glenmark och artisten Ann-Louise Hansson, kusin till sångaren Anders Glenmark, och låtskrivare till stjärnskottet Peg Parnevik, lever Josefin Glenmark allt annat än ett lugnt och harmoniskt familjeliv. Tidigare i år gick hon dessutom vidare till final i melodifestivalen med låten "A bitter lullaby" framförd av Martin Almgren. Och nu ska de tillsammans göra sitt livs hälsoresa i utmaningen "Kom i form på 90 dagar med Mårten Nylén och Wellobe".
– Jag har ansökt därför att det är dags nu. Jag vill bli en piggare mamma, en gladare och bättre fru, och vill orka för resten av livet. Jag älskar allt man kan äta, men tränar i dagsläget iiinte så mycket. Men jag inga mer bortförklaringar nu, säger Josefin Glenmark.

Så gör du för att vara med

Alla som är medlemmar i Wellobe* kan följa programmet parallellt med Josefin och Martin. Du väljer själv när dina 90 dagar ska starta och varje vecka får du sedan:
* Specialtips för din kost
* En utmaning
* En motivationsfilm
* En 12 veckor lång plan för din träning med specifika övningar.
* Extra tips, råd och coaching i Facebook-gruppen "Kom i form på 90 dagar med Mårten Nylén och Wellobe".
Starta DINA 90 dagar >>HÄR<<

Här är alla Josefins veckouppdateringar

Vecka 1

Vecka 2

Vecka 3

Vecka 4

Vecka 5
Vecka 6
Vecka 7
Vecka 8

Vecka 9
Vecka 10
Vecka 11
Vecka 12-13

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här