SÖKES: Årets viktklubbare 2019

Vet du någon på Wellobe som har nått eller börjar närma sig sin målvikt? Eller är det du själv? Då kan DU eller din vän bli Årets Wellobe 2019. Vinnaren intervjuas, stylas, plåtas – och får 2 000 kronor till en sprillans ny garderob.

När det handlar om att gå ner i vikt räknas vare sig dagar, veckor, månader eller år. Inte heller ska man stirra sig blind på vågen. Det viktiga är att hitta sina personliga knep som kan leda till ett mer hållbart och hälsosamt liv.
Nu söker vi någon som är eller har varit medlem i Wellobe under 2019, och som har nått eller börjar närma sig sin målvikt. Det är nämligen NI medlemmar som inspirerar alla de som fortfarande kämpar på. Inte vi som arbetar på Wellobe, inte våra experter – utan ni som faktiskt aktivt använder våra verktyg.

Här är några av våra tidigare vinnare

Foto: Magnus Liam Karlsson. Kicki Danielsson, 73, från Laxå, Catrine Arvidsson, 49 år, från Viskafors och Ulf "Bitte" Appelqvist, 59, ifrån Torsås.

Så är du med och tävlar

Skicka in en kort motivering till varför just du eller din vän borde bli Årets Wellobe 2019. Bifoga följande:
* Namn och ålder
* Kontaktuppgifter
* Startvikt och nuvarande vikt
* Ett par före- och efterbilder

Tävlingsregler

* Först och främst får du berätta om din viktresa. Intervjun publiceras med namn och bild på Wellobe.se, Aftonbladet.se samt Wellobes sociala mediekanaler.
* Vinner du bör du vara beredd på att besöka Wellobes redaktion i mitten av december för att stylas, plåtas – och ta emot ditt pris.
(OBS! Ingen ersättning för förlorad arbetstid utgår.)
* Nomineringarna skickas till info@wellobe.se s e n a s t tisdagen den 10 december 2019. Skriv "Årets VK 2019" i ämnesraden.
* Vinnaren presenteras tisdagen den 24 december 2019 i ovan nämnda kanaler.
Välkommen att nominera!
 

Inte medlem än? Bli det här och ta chansen att bli nästa årets Wellobe!

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här