Tappa kilo med unikt viktminskningsprogram

Skippa dieter, bantningsmetoder och viktmöten för att tappa kilon. Testa en av svenskarnas favoritmetod och gå ner med hjälp av ett viktminskningsprogram. Kom igång med din viktminskning direkt – du är bara ett klick från en hälsosam och sund livsstil.

Vill du komma igång med din viktminskning men tycker att de flesta metoder verkar omständiga, dyra och komplicerade? Då ska du testa Wellobe och tappa vikt med hjälp av ett viktminskingsprogram.

Slipp viktmöte och bantning

Med vår enkla metod går du ned i vikt utan att varken banta eller gå på dieter. Du följer ett viktminskningsprogram som är uträknat efter din kropp, dina mått och önskemål. Dessutom slipper du viktmöte - du kan vara helt anonym och sköter allt från din dator.

JUST NU: En månad på köpet

Utformat med Karolinska institutet

Wellobe har funnits sedan 2003 och är utformat av Stephan Rössner, överläkare på överviktsenheten på Karolinska Institutet. Det är med andra ord en seriös och fungerande metod som tusentals kvinnor och män i hela Sverige använder dagligen. Wellobe är ett smidigt verktyg som gör att du går ned i vikt och stannar där.

Hjälp av experter

Utöver ditt program får du tillgång till träningstips, bloggar, forum, tusentals recept och mycket mer. Du får även hjälp och råd av våra kunniga experter inom kost, träning och motivation. Börja din viktresa här och nu – gå med och starta programmet direkt.

Gå med i dag och kom i form till sommaren! Klicka här och bli medlem

Sofie Strandberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här