Towe i starten av sina 90 dagar i Wellobe.

”90 dagar är precis vad jag behöver”

Towe Sävenmark, 44, har varit medlem i Wellobe i fem år.
Det har gått så lång tid att hon har tappat räkningen.
Nu har hon antagit utmaningen “90 dagar med Mårten Nylén”.

Starta DINA 90 dagar med Mårten Nylén

OBS! Du måste först bli medlem i Wellobe* för att gå med utmaningen.

Namn: Towe Sävenmark
Ålder: 44 år
Hemort: Farsta
Yrke: Affärsutvecklare
Längd: 162 cm
Startvikt: 75,3 kg
Midjemått start: 92,4 cm
Målvikt: 62 kg
Kilon att gå ner: -13,3 kg


OBS! Towes vikt kan ha ändrats sedan intervjun gjordes.

Dela DIN historia och inspirera andra!
Mindre ersättning utgår. Maila info@wellobe.se så berättar vi mer.

Så gick Towes första 4 veckor
Så gick Towes första 8 veckor
Så gick Towes sista 5 veckor: SÅ GICK DET

Det är inte så att fyrabarnsmamman Towe Sävenmark, 44, i Farsta inte tycker om att röra på sig. Hon har alltid varit fysisk aktiv och tränat både handboll, fotboll och gått på Sats. Idag klämmer hon in 11-13 träningspass i veckan – fast då menar hon familjens. Både sambon och de tre sönerna kör nämligen Brasiliansk Jiu-Jitsu ett par gånger varje vecka. Och samtidigt går tonårsdottern på fotboll.
– Däremellan ska jag försöka hinna träna själv också. Men det är inte så lätt. Förutom att hämta och lämna på träningar ska ska jag ju även hinna sköta mitt jobb, handla, laga mat, tvätta, hjälpa till med läxor, bygga med lego och läsa godnattsagor.

JUST NU: En månad på köpet

”Jag vet att konceptet är vinnande”

Hur Towe ska äta har hon rätt bra koll på. När hennes tredje barn fötts lyckades hon med Wellobes hjälp hitta tillbaka till sin idealvikt på drygt 62 kilo. Den fick hon dock bara behålla någon månad innan hon blev gravid igen. Och därefter krackelerade allting.
– Så länge jag bara var “duktig” och loggade allt jag åt med Wellobe’s mobilapp visade det sig också på vågen. Därmed vet jag att konceptet är vinnande och skulle gärna fortsätta på den banan. Det jag behöver är däremot ett sätt att leva lite smartare, för det har jag inte lyckats klura ut själv.

Tror inte på bantning

När Towe såg att vi efterlyste nya deltagare till årets omgång av utmaningen “Kom i form på 90 dagar med Mårten och Wellobe” bestämde hon sig för att ansöka. Eftersom hon inte tror på bantning och dessutom vill vara en sund förebild för sin tonårsdotter kändes det extra viktigt att komma med. Och det gjorde hon också, med motiveringen att hon har en historia som vi tror att många hårt arbetande mödrar därute skulle kunna känna igen sig i.
Ditt mål är att gå ner hela 13,3 kilo. Hur resonerar du?
– Ja, jag vill gå ner till 62 kilo för det var det jag vägde innan jag fick mitt fjärde och sista barn. Och därför tycker jag det borde vara rimligt.
Behöver du också gå ner några kilon? Kolla >>HÄR<<

Detta är ”90 dagar med Mårten Nylén”

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här