“Nu kan jag dansa i flera minuter”

Daniel är mitt uppe i ”90 dagar med Mårten Nylén”.
Fem veckor kvar har han redan gått ner nästan 17 kilo.
– Jag mår så bra! Det bästa är jag orkar betydligt mer än innan.

Testa samma metod

Daniel ”Eggemannen” Ekberg, 44, är åtta veckor in i ”90 dagar med Mårten Nylén” och har redan fått resultat. Vågen visar minus 16,6 kilo vilket betyder att han har gått ner över 2 kilo i veckan. Men det är inte det bästa, utan att han mår så bra och orkar så mycker:
– Jag är ute och går varenda dag och blir så pigg av att röra på mig. Det är en enorm skillnad!

Kolla: Så fungerar Wellobe

Har dansat sig ner i vikt

Daniel har gjort sig känd som ”Eggemannen” på Instagram med sina fredagsdanser. Nu känner han stor skillnad jämfört med för bara några veckor sedan när han vägde nästan 17 kilo mer.
– Innan kunde jag bara dansa någon minut i fullt ös, sedan behövde jag gå ut på balkongen för att andas. Nu kan jag dansa flera minuter och det känns härligt. Min kondition har kommit tillbaka och jag är verkligen på väg åt rätt håll.

Nå din målvikt med oss!

Börjat äta mer regelbundet

En av Daniels framgångsfaktorer är dessutom att han äter mer regelbundet och oftare än innan. Det har gett resultat och han känner sig både starkare och piggare.
– Förut kunde jag äta någon halvtaskig frukost, min kost var väldigt obalanserad. Nu vill jag hitta en vardag och en balans som fungerar på lång sikt.

Kämpar med det mentala

Jobbigast är fortfarande den mentala biten, så när vågen någon gång har stått still och kroppen har känts tung har det varit bra med stöd.
– Då har jag pratat mycket med Mårten Nylén, som är huvudcoach i utmaningen, om mina hjärnspöken. För mig är det viktigt att jag litar på processen och inte stressar fram något. Jag gör det jag ska och måste lita på att det fungerar, för det gör det.
Kan du nå din målvikt med samma metod? Kolla här

Tre framgångsfaktorer

1. Loggning av maten: Daniel loggar allt han äter i Wellobes mobilapp. Det ger honom kontroll och en översikt över kosten.

2. Långsiktighet: För Daniel är det viktigt att skapa en hållbar livsstil och inte bara göra en utmaning i 90 dagar. Han vill hitta en balans där vardagen fungerar.

3. Promenader, promenader – överallt: I stället för att ta bussen promenerar Daniel, något som har gjort att han känner sig både piggare och starkare.

Namn: Daniel Ekberg
Ålder: 44
Bor: Malmö
Yrke: Studerande
Familj: Gift, två barn på 16 och 12 år
Instagram: Eggemannen
Längd: 184 cm
Startvikt: 135,9 kg
Nuvarande vikt: 119,3 kg

Om ”90 dagar med Mårten Nylén”

Amanda Johansson

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här