Anne och Cecilia, som tillsammans har gått ner 28 kg i Wellobe.

De gick ner 28 kilo

I höstas hoppade Anne, 49, och Cecilia, 33, på Wellobe’s utmaning 90 dagar med Mårten Nylén.
Nu har de båda gått ner 14 kilo och blivit både piggare och starkare.
– Jag är en helt annan människa – ingenting är jobbigt längre. Jag mår så mycket bättre inifrån och ut!, säger Cecilia Basher.

Testa samma koncept som Anne och Cecilia – bli medlem HÄR!

För 90 dagar vägde Cecilia Bashier, 33, 91,1 kilo och kände sig allmänt trött och sliten. Hon var fast i sockerträsket, hade lagt av med motion och hade knappt ork eller tålamod att hitta på saker med barnen.

Men efter att hon hoppade på utmaningen 90 dagar med Mårten Nylén har den gamla Cecilia förbytts mot sitt tidigare jag.

– Ingenting är jobbigt längre. Jag flyger fram när jag är ute och går. Hela min kropp mår så mycket bättre inifrån och ut. Jag känner mig 10 år yngre, på riktigt!, säger hon.

Och även Anne Öhman Kapanen, 49, har märkt stora förändringar. När Anne vägde in sig för 90 dagar sedan vägde hon mer än hon någonsin gjort tidigare. Ett stillasittande liv med lite för mycket av det goda hade fått henne att tappa kontrollen över kosten och hon kände inte igen sig själv. Nu 90 dagar senare har hon gått ner 14,2 kilo och är både starkare och piggare. Men framförallt har hon fått tillbaka kontrollen över sina kost- och motionsvanor.

– Det känns jättebra och jag är så glad över att jag blev antagen till den här utmaningen. Det har varit väldigt lärorikt och roligt! 

Investera i din hälsa du också!

Kosten var lättast

Både Anne och Cecilia upplever att det enklaste under utmaningen har varit att förändra sina kostvanor.

För Cecilia som älskade socker tog det däremot några dagar att bli av med det konstanta sockersuget men efter det har det gått i en rasslande takt.

– Det var lättare än jag trodde. När man väl fått in en rutin så rullade det på. Jag har försökt flera gånger tidigare under årens lopp, men tagit snedsteg nästan direkt. Tack vare Wellobe-appen och att man loggade allt man åt, så fick man in en helt annan kontroll än innan. Det var superbra!, säger hon.

Har imponerat på Mårten Nylén

Under den 90 dagar långa utmaningen har Anne och Cecilia coachats av Wellobes träningsexpert Mårten Nylén. Utöver dagliga promenader och egna pass på gymmet har Anne och Cecilia träffat Mårten en gång i veckan för att träna och få hans värdefulla tips och råd. 

Under resans gång har de båda deltagarna imponerat stort på träningsexperten.

– Anne och Cecilia är väldigt olika men har båda två gjort fantastiska resultat. Det har varit väldigt kul att se utvecklingen i både inställning och i kunskap, säger han.

Gör som Cecilia och Anne– Starta DINA 90 dagar här!

Viktigaste lärdomarna

Även om den intensiva perioden nu är över så kommer både Anne och Cecilia att köra på med sin livsstilsförändring och fortsätta att göra bra val både när det gäller kost – och träning.

En av de viktigaste lärdomarna som Anne tar med sig från utmaningen är att man klarar det mesta – om man bara bestämmer sig.

Så här gick det för Anne:

Anne Öhman Kapanen

Ålder: 49

Längd: 163 centimeter

Startvikt: 76, 6 kilo

Vikt nu: 62, 4 kilo

Viktminskning: 14,2 kilo

Centimeter i midjan: 23 cm

Gör som Anne – Starta DINA 90 dagar här!

Så här gick det för Cecilia:

Cecilia Basher

Ålder: 33

Längd: 168 cm

Startvikt: 91.1 kilo

Vikt nu: 77.1 kilo

Viktminskning: 14 kilo

Centimeter i midjan: 20 cm

Gör som Cecilia– Starta DINA 90 dagar här!

Det får du i "90 dagar med Mårten Nylen"

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här