Den 23 sep drar "90 dagar med Mårten Nylén" igång igen.
Den 23 sep drar "90 dagar med Mårten Nylén" igång igen. Foto: Sofia Yoo.

Nedräkningen börjar NU...!

Behöver du få ordning på din hälsa igen efter sommaren?
Snart drar säsong 5 av "90 dagar med Mårten Nylén" igång.
Få tips, råd, coaching – och hjälp att nå dina mål.

Starta DINA 90 dagar med Mårten Nylén

OBS! Du måste först bli medlem i Wellobe* för att gå med utmaningen.

Måndagen den 23 september 2019 drar höstens offentliga deltagare igång och först då avslöjar vi vilka det är. Alla som är medlemmar i Wellobe kan dock gå med och göra utmaningen parallellt med dem. I samband med det kommer jag nämligen att vara aktiv i min Facebook-grupp ”90 dagar med Mårten Nylén”. Vid ett antal tillfällen kommer jag även att chatta och besvara frågor via Wellobe på Instagram.
Detta är "90 dagar med Mårten Nylén"
En 13 veckor lång utmaning, med syftet att under en begränsad period fokusera lite extra på kosten, träning, sömnen och stressnivån. Det kan handla om att du vill få ordning igen på din hälsa efter sommaren, grundlägga lite nya goda vanor, lära dig mer om mat och motion eller helt enkelt bara vill ha ett roligt höstprojekt. Alla är vi olika, med olika mål. Det viktiga är att du utgår ifrån dig själv.
Vill eller kan du av någon anledning inte hänga på den 23 september? Ingen fara. Du startar dina 90 dagar när du vill. (Det nya mailprogrammet har dock premiär först den 23 september.)
Varför just 90 dagar?
Jo, 90 dagar är en bra tidsperiod för att skapa nya förändringar och förbättringar i vardagen. Det handlar alltså inte om att du nödvändigtvis behöver uppnå alla dina mål under dessa dagar, utan snarare om att grundlägga nya goda vanor som kan hålla i längden. Det som också är bra är att det är en tidsperiod med en tydlig början och ett tydligt slut, som ger dig ett helt nytt utgångsläge och helt nya förutsättningar för resten av ditt liv.
Läs mer om programmet

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här