Fler frågor om ”90 dagar med Mårten Nylén”?

FAQ - 90 dagar med Mårten Nylén

Hur startar jag mina 90 dagar? Kostar det extra utöver mitt medlemskap? Kan jag pausa och starta om? Nedan har vi listat frågor och svar om "90 dagar med Mårten Nylén".

Den här artikeln uppdateras löpande. Senast uppdaterad 20200310.

Inte medlem än? Bli det HÄR

Vad är “90 dagar med Mårten Nylén”?
“90 dagar med Mårten Nylén” är en utmaning för dig som är medlem hos oss och vill få extra hjälp att nå dina hälsomål. Som deltagare får du ett Välkomstmail samt 13 veckomail med olika teman, förslag på hur du ska äta och röra dig samt extra tips och råd från vår träningsexpert, Mårten Nylén. Utöver det följer du din rekommenderade kalorinivå samt loggar all mat och motion. Du utgår helt ifrån dina egna förutsättningar.

Varför just 90 dagar?
90 dagar är en bra period för att skapa förändringar. Det handlar alltså inte om att du måste uppnå dina mål inom denna period, utan om att grundlägga nya goda vanor som kan hålla i längden. Det är också bra med en tydlig början och ett tydligt slut. Det ger dig ett helt nytt utgångsläge och nya förutsättningar för resten av ditt liv.

Hur startar jag mina 90 dagar?
Först behöver du ha ett aktivt medlemskap. Då kan du starta dina 90 dagar.
Det gör du HÄR

Inte medlem än? Bli det HÄR

Kostar det någonting extra att vara med?
Nej, däremot behöver du ha ett aktivt medlemskap hos oss.

Kan jag starta mina 90 dagar när som helst?
Ja, "90 dagar med Mårten Nylén" är en utmaning som du kan göra precis hur många gånger du vill. Det enklaste är att bara spara alla mail i en mapp i din mailbox, men du kan också alltid gå tillbaka till artikeln med aktiveringsknappen.

Jag och min partner/kompis/kollega vill utmana varandra. Hur gör vi då?
Så fort du har klickat på aktiveringsknappen kommer du att få ett välkomstmail. Inom halvtimme kommer även ditt första veckomail (varje gång du klickar aktiveras ett nytt välkomstmail, så ha lite tålamod).
Nästa veckomail kommer att komma exakt sju dagar senare. Därför är det viktigt att du och din partner/kompis/kollega startar era utmaningar ungefär samma tid och dag samt även att ni bestämmer er för vilken veckodag ni vill ha era veckomail redan från början.

Hur gör jag för att pausa/starta om mina 90 dagar?
Tyvärr är det idag inte tekniskt möjligt att pausa/starta om utmaningen. Blir du sjuk, behöver vara ledig eller vill börja om rekommenderar vi därför att du sparar alla mail i en mapp i din mailbox om du vill pausa, starta om eller göra din utmaning igen.

Hur gör jag för att stoppa mina 90 dagar?
Du kan när som helst välja att avsluta din mailprenumeration, via en länk längst ner i dina mail. Observera att du då tackar nej till samtliga mailutskick ifrån oss.

Hur blir man offentlig deltagare i "90 dagar med Mårten Nylén"?
Varje år ges alla medlemmar hos oss möjligheten att ansöka till årets offentliga 90-dagarsutmaning. Dessa deltagare får sedan, med personlig coachning av träningsexperten Mårten Nylén, göra sina 90 dagar offentligt.

Kan man få personlig hjälp av Mårten Nylén på något sätt?
Som träningsexpert hos oss är Mårten Nylén regelbundet aktiv i sin Facebook-grupp ”90 dagar med Mårten Nylén” för att tipsa, stötta och ge råd. Vid ett antal tillfällen chattar han även live mer er deltagare. Håll utkik på Wellobe på Instagram för exakta datum.

Kan man få personlig hjälp av er dietist?
Vår dietist Josefine Jonasson skriver regelbundet artiklar om mat, ätande och näringslära samt svarar på medlemsfrågor varje tisdag i sin blogg. Du kan även gå in i efterhand och läsa tidigare frågor och svar.
Inte medlem än? Bli det HÄR

Detta är ”90 dagar med Mårten Nylén”

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här