Få kost- och träningstips av experten Mårten Nylén.

90 dagar med Mårten Nylén

Vill du komma i form och skapa balans i ditt liv?
Gå med i vår utmaning "90 dagar med Mårten Nylén".
Du får tips, pepp, träningsprogram och recept i 13 veckor.

Starta dina 90 dagar – bli medlem här

”90 dagar med Mårten Nylén" går ut på att du varje vecka i 13 veckor får ett mail med ett visst tema, förslag på hur du ska äta och röra dig samt extra tips och råd ifrån mig. Utöver det följer du din rekommenderade kalorinivå samt loggar all mat och motion.

Investera i din hälsa du också!

Säsong 10 är igång – haka på du också

Nu är 2023 års offentliga deltagare igång med sina ”90 dagar med Mårten Nylén”. Starta dina egna 90 dagar redan i dag så gör du din resa parallellt med dem! Läs mer här.

Höstens offentliga deltagare Eric Wadström, 35, och Terese Henrysson, 43.

Varför just 90 dagar?

90 dagar är en bra period för att skapa förändringar. Det handlar alltså inte om att du måste uppnå dina mål inom denna period, utan om att grundlägga nya goda vanor som kan hålla i längden. Det är också bra med en tydlig början och ett tydligt slut. Det ger dig ett helt nytt utgångsläge och nya förutsättningar för resten av ditt liv.

Få tips, råd och pepp ifrån fler

Jag är regelbundet aktiv i Wellobes community och där kan du även komma i kontakt med andra deltagare. För att gå med behöver du ett aktivt medlemskap hos oss.

Så startar du dina 90 dagar

 1. Är du redan medlem i kan du starta dina 90 dagar direkt.
  Det gör du HÄR
 2. Inte medlem än?
  Bli det HÄR
 3. Så fort du har klickat på aktiveringsknappen med texten "Starta mina 90 dagar" kommer du att få ett välkomstmail. Inom halvtimme därefter kommer även ditt första veckomail (varje gång du klickar på knappen aktiveras ett nytt välkomstmail, så ha lite tålamod).
  OBS! Tänk på att nästa veckomail kommer att komma exakt sju dagar senare. Därför är det viktigt att du bestämmer dig för vilken veckodag du vill ha dina veckomail redan från början.

  Vill du kan du göra utmaningen om och om igen. Enklast är att helt enkelt spara alla mail, men du kan även gå tillbaka till artikeln med aktiveringsknappen. Fler frågor? Gå till vår FAQ.
  Välkommen igång! Lycka till, nu kör vi!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här