Carolina Fors och Mårten Nylén. Kläderna är sponsrade av Stadium och SOC, och skorna av Löplabbet.
Carolina Fors och Mårten Nylén. Kläderna är sponsrade av Stadium och SOC, och skorna av Löplabbet. Foto: Mårten Nylén/PRIVAT.

"Jag känner mig piggare”

Carolina Fors, 41, är på framarsch i "90 dagar med Mårten Nylén".
Åtta veckor har gått och hon har redan gått ner nästan 8 kilo.
– Det är en boost att det redan syns.

Testa samma verktyg
Carolina Fors, 41 år, har kommit mer än halvvägs i utmaningen "90 dagar med Mårten Nylén" och är fokuserad på sitt mål. En av hälsofördelarna hon vill uppnå är att bli piggare, något hon redan märker av.
– Jag har fått höra av kollegor att jag är gladare och ser fräschare ut. Jag känner mig piggare än någonsin. Det är en riktig boost för självförtroendet när jag får höra att det syns på mig att jag har gjort en förändring. Och det största kvittot på att jag gör rätt är att jag klarar av och orkar så mycket mer nu än tidigare.

Så fungerar Wellobe

Nå din målvikt med oss!

Planering har varit nyckeln

För Carolina har planering varit A och O. Hon loggar allt hon äter i Wellobes mobilapp och lägger tid på upplägg av både mat och träning för att få allt att gå ihop.
– Receptet för min framgång är att jag är konsekvent. Jag har gått ner ett kilo i veckan genom att planera. Jag har gjort maten och träningen till en del av min och familjens vardag och även om det tar en del tid med all planering är det värt det. Om man följer konceptet fungerar det verkligen.

”Tränar överallt”

Carolina har varit fysiskt aktiv i hela sitt liv och älskar att träna. Med tiden kände hon dock att hon fastnade i samma träningsform och att hon inte utvecklades. Nu testar Carolina på alla träningsformer hon kommer över och tror att det är en nyckel till framgång.
– Jag hakar på mina kompisar som tränar på deras pass. Det är en otrolig skillnad nu när jag orkar mer. Jag tränar överallt och försöker hitta nya favoriter. Jag tror att det har gjort mycket att jag har brutit mina gamla träningsvanor och testar nya former.

SE FILMEN: Här antar Wellobesgänget Carolinas utmaning

Viktigt med stöd

Att omge sig med människor som ger mycket stöd tror Carolina är viktigt under den typen av livsstilsförändring hon genomgår.
– Jag får både pepp och press från mina anhöriga. Jag känner att jag vill göra dem stolta och det betyder massor för mig att jag har ett nätverk runt mig som stöd. Utan stöttning från andra tror jag att det är lätt att känna sig ensam och förbisedd och då är det kanske inte lika lätt att lyckas.
Nå din målvikt med vår metod

Tre framgångsfaktorer

1. Planeringen : Att planera maten och träningen är helt avgörande för Carolina. Det gör att hon lättare kan fokusera på målet.

2. Loggningen: För Carolina är det viktigt att logga allt hon äter i Wellobes mobilapp. Helst nära inpå måltiden eller innan för att det ska bli rätt.

3. Regelbundenheten: En av förändringarna som Carolina har gjort är att äta på regelbundna tider, något hon inte gjort innan.

Namn: Carolina Fors
Ålder: 41
Bor: Stockholm
Yrke: Ambulansförare samt huvudcoach i Dynamite Cheerleading
Familj: Gift, två barn på 15 och 11 år
Instagram: carolinafors_2.0
Längd: 170 cm
Startvikt: 91,1 kg
Nuvarande vikt: 83,5 kg

Detta är ”90 dagar med Mårten Nylén”

Amanda Johansson

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här