Magnus är en av deltagarna ”90 dagar med Mårten Nylén”.

Magnus:”Det går sakta men säkert”

70 dagar har passerat av ”90 dagar med Mårten Nylén”.
För Magnus har det inneburit en viktminskning på 17.5 kilo.
– Den senaste veckan gick jag ner 1 kilo, säger han.

Vill du testa samma koncept som Magnus? Bli medlem här

För tio veckor sedan vägde Magnus in sig på 136 kilo. Nu är han nere på 118,6 kilo och har tappat hela 17,5 kilo. I början fick Magnus en riktig rivstart men de senaste veckorna har det gått långsamt.

– Det har gått sakta men säkert nedåt. Mitt mål är att ha tappat 21 kilo efter 90 dagar och det känns som att det går enligt plan, säger han.

JUST NU: En månad på köpet

Har utmanats

De senaste veckorna har varit riktiga utmaningar för Magnus med tjänsteresor, hotellnätter, lunchmöten, festligheter och mycket firande.

– För mig innebär detta stora utmaningar då jag tidigare tagit många sämre beslut i samband med denna typen av händelser. Men den tiden är förbi nu och jag märkte direkt att med min målmedvetenhet och mina nya kunskaper var det inte särskilt svårt att ta bra beslut, säger Magnus och fortsätter:

– Trots att det inte går att logga mat lika enkelt när man äter hotellfrukost, luncher ute och middagar på restaurang under flera dagar på tjänsteresor så kunde jag hela tiden äta med sunt förnuft. Jag valde att inte ta  så stora portioner och hoppade över desserter och drycker med mycket kalorier.
Starta DINA 90 dagar – gör utmaningen parallellt med Magnus

Styrketräning

Den senaste tiden har Magnus också kommit igång med sin styrketräning. Han har tagit hjälp av en PT för att hitta övningar som passar honom. Något han är mycket glad för.
Vill du testa samma koncept som Magnus? Bli medlem här

Kommer att fortsätta

Efter 90 dagar kommer Magnus att fortsätta sin resa. Hans långsiktiga mål är att nå 99 kilo – ett mål han hoppas nå till nyår.

– Jag tänker börja spela innebandy i höst igen och då behöver jag minska lite mer i vikt innan så att jag undviker att skada mig. Sen tror jag att konditionsträningen från innebandyn kommer ge mig en boost i rätt riktning, säger han och fortsätter:

– Jag känner stor trygghet efter denna resan. Wellobeappen hjälper mig att hålla koll och ta rätt beslut och jag har hittat många nya maträtter, tilltugg och annat som jag kan tillämpa i min kost för resten av livet vilket känns hållbart.

Veckans resultat

Veckans resultat: −1,0 kg
Startvikt: 136 kg
Vikt nu: 118,6 kg

Namn: Magnus Jansson
Ålder: 32
Yrke: Regionschef
Hemstad: Sandared
Familj: Sambo, två barn, 3 år och 6 månader
Instagram: @manganjansson
Längd: 178 cm

Detta får du i "90 dagar med Mårten Nylen"

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här