Deltagare från säsong 7 av ”90 dagar med Mårten Nylén”.
Deltagare från säsong 7 av ”90 dagar med Mårten Nylén”. Foto: Magnus Liam Karlsson.

Är du redo? Häng med på 90 dagar med Mårten Nylén

Flera hundra personer sökte för att bli våra officiella deltagare.
Nu letar vi efter dig som vill hoppa på utmaningen parallellt – hemma.
Så här gör du för att hänga på!

Flera hundra sökte och nu har vi till slut valt ut de deltagare som under 90 dagar ska få hjälp av Mårten Nylén att komma i sitt livs form. Imorgon startar de sin resa – är du redo att haka på och köra samtidigt? Häng med på vårt program– på distans!

Det senaste årets pandemi har förändrat våra liv. Många av oss har jobbat hemma och tappat goda vanor som vardagsmotion, träning och regelbundna måltider. Vill du göra en förändring i ditt liv och hitta tillbaka till gamla goda vanor eller skapa helt nya vanor? Då ska du inte tveka att hänga med!

JUST NU: En månad på köpet

För åttonde gången kör vi en favorit i repris av utmaningen "90 dagar med Mårten Nylén". Programmet pågår i 13 veckor och 90 dagar, och syftar till att ge dig extra motivation, inspiration, kunskap och verktyg för att du ska nå just dina mål. Du utgår helt ifrån dig själv och väljer när du vill starta.

Under 90 dagar kommer du förändra din kost, öka på din motion och förhoppningsvis må så mycket bättre och det bästa av allt är att det är enkelt att hoppa på !

Som medlem i Wellobe kan du enkelt starta programmet och sedan får du allt du behöver för att vara med! Du loggar din kost i vår loggbok och hittar alla träningspass du behöver i vår tjänst.

I vårt community kommer du få möjlighet att få kontakt med andra som gör samma resa, ställa frågor till Mårten, och få pepp och utmaningar från Mårten och oss på Wellobe.

Inte medlem? Bli medlem här och hoppa på utmaningen du också!

Gick ner 20.5 kilo

I våras körde vi säsong 7 av 90 dagar av Mårten Nylén och våra officiella deltagare var Thomas och Bea!

Thomas gick under 90 dagar ner hela 20,5 kilo och blev både starkare, piggare och så mycket gladare av utmaningen. Han lyckades även få med sig både sin fru och sina föräldrar på resan och tillsammans fick de ett piggare och mer hälsosamt liv.

Här kan du läsa mer om Thomas och hans resa!

Vår utmanare Bea låg inlagd på sjukhus med covid -19 när utmaningen drog igång. Trots att de första veckorna helt var fokuserade på att Bea skulle återhämta sig och bli frisk lyckades hon nå enorma framgångar under utmaningen. På bara 90 dagar gick hon ner hela 15,7 kilo och minskade sitt midjemått med 20 centimeter.

Här kan du läsa mer om hennes resa!

En utmaning som ger dig verktyg för livet

Men det är inte bara Thomas och Bea som nått enorma framgångar under 90 dagars utmaningen.

Sedan 2016 har vi genomfört hela sju säsonger av 90 dagars utmaningen och flera av våra deltagare har lyckats med fantastiska resultat – och fått med sig redskapen för att få ett mer balanserat liv även efter 90 dagar.

Totalt har vi haft 14 officiella deltagare och ett stort gäng hemmadeltagare. Men vi har också haft tusentals medlemmar som hoppat på – och genomfört 90 dagar med Mårten Nylén på egen hand. Patrik Sjöblom, 32, är en av dem – här kan du läsa mer om hans framsteg!

Är du redo att investera 90 dagar?

Är du också redo att investera 90 dagar för att ändra dina kost- och motionsvanor? Missa då inte chansen att hänga på säsong 8!
Inte medlem än? Bli det medlem här idag och starta ditt program nu

Är du redan medlem? Då kan du läsa mer och starta ditt program här!

Karin Holmberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här