Här tar Mårten Nylén pulsen på sin deltagare i Wellobe – och tvärtom.
Här tar Mårten Nylén pulsen på sin deltagare i Wellobe – och tvärtom. Foto: Mikael Johansson.

Här tar Mårten Nylén pulsen på vår deltagare – och tvärtom

Vanligtvis är det han som tar pulsen på våra deltagare. Den här gången är det tvärtom. Bland annat avslöjar kändis-PT:n och TV-stjärnan att hans karriär började som... Ja vadå?

Utmaningen ”90 dagar med Mårten Nylén” ger ringar på vattnet. Och vanligtvis är det han i egenskap av Wellobes träningsexpert som tar pulsen – eller i alla fall ser till att den ökar – på våra deltagare. En av årets hemmadeltagare är dock Priya Eklund, 40, från Kolmården som arbetar som programledare på Arbetsförmedlingens jobbpod. Nu har hon passat på att ta pulsen på Mårten Nylén.

Mårten Nylén: Hälsa handlar inte bara om att träna

Enligt Mårten Nylén handlar grunden till allting om att må bra inifrån och ut, oavsett vad man ska göra. Så hälsa handlar faktiskt inte bara om att träna, utan om att sätta grunden och skapa en särskild känsla.
– Jag har en teori som jag har döpt till Balansbordet där man jobbar med motionsvanor, kostvanor, vila som är sömn och återhämtning – samt mental balans som handlar om att reducera negativ stress. Så det gäller helt enkelt att balansera de här fyra faktorerna i rörelse, för livet är ju inte alltid likadant. Det går upp och ner, säger Mårten Nylén.

Detta är ”90 dagar med Mårten Nylén”

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här