Här överraskas Martin hemma

Före detta Idol-vinnaren Martin Almgren har gått ner över 19 kilo på bara två månader. Nu har han kommit hem till sin kollega Josefin Glenmark för att skriva musik – tror han. Men så dyker träningsexperten Mårten Nylén från Wellobe upp utanför fönstret. Se reaktionen här.

Starta DINA 90 dagar

Två månader har gått i utmaningen "90 dagar med Mårten Nylén" och Martin Almgren har gått ner över 19 kilo. Riktigt bra, tycker Mårten Nylen, som menar att Martin har gjort precis så man ska göra:
– Det handlar inte om att förändra allt på en gång, utan lite grann. Martin har kommit in i allting väldigt bra och gjort både bra förändringar och bra val.

”Nittio dagar är kort tid”

Enligt Martin Almgren själv så har det svåraste varit att införa nya kostrutiner.
– Jag har försökt äta fler gånger om dagen, men i mindre mängder. Och det har känts bättre då jag har sluppit stora blodsockerdippar. Men nittio dagar är förhållandevis kort tid när man har levt likadant i 30 år och jag måste fortfarande tänka till hela tiden för att inte trilla tillbaka, säger han.

Mårten: ”Det blir bättre”

Mest har Martin saknat "tanklösheten". Att slippa behöva fundera på vad han äter hela tiden, fortsätter han. Men har man ett mål kan man ändå motivera sig att låta bli saker som inte är bra för en.
– Ja och det där blir bättre. Och det är det positiva i allt det här. Det är alltid en omställning, man ska ändra både vanor och val. Men du gör det bra! Man behöver bryta det som inte funkar och som är dåligt för en, säger Mårten.
Namn: Martin Almgren
Ålder: 30
Bor: Lindesberg
Yrke: Artist
Instagram: martinalmgren
Familj: Mamma, pappa, bror
Längd: 188 cm
Startvikt: 155,7 kg
Midjemått: 157 cm
Bröstmått: 141 cm
Vecka 1: -6,3 kg
Vecka 2: -4,3 kg
Vecka 3: +0,4 kg
Vecka 4: -2,5 kg
Vecka 5: -2,5 kg
Vecka 6: -1 kg
Vecka 7: -1,9 kg
Vecka 8: -1 kg
Starta DINA 90 dagar
Följ oss för att se hur det går
Wellobe på Facebook
Wellobe på Instagram
Mårten Nylén på Instagram

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här