Dennis Olander har kommit tre veckor in i "90 dagar med Mårten Nylén".
Dennis Olander har kommit tre veckor in i "90 dagar med Mårten Nylén". Foto: Mårten Nylén.

”Då var jag aldrig genuint glad”

Dennis Olander, 33, är på god väg att nå sina hälsomål.
Men det är inte det enda som sporrar honom.
Dennis vill inspirera fler människor till en hälsosam livsstil.
– Kom till Göteborg och promenera med mig, uppmanar han.

Starta DINA 90 dagar med Mårten Nylén

OBS! Du måste först bli medlem i Wellobe* för att gå med utmaningen.

Tre av Dennis Olanders, 33 år, stora mål med “90 dagar med Mårten Nylén” var att förbättra sömnen, orka vara aktiv med sina barn och få koll på kosten. Under sina tre första veckor har han förbättrats inom alla de områdena, och har dessutom gått ner åtta kilo.

“Sätt standarden direkt”

Att förbättra den egna hälsan är primärt, men Dennis ser också chansen att dela med sig vad han lär sig med sina följare. Flera gånger i veckan lägger han ut tips på sin Instagram.
– Jag vill trycka på hur mycket du vinner på att starta dagen med ett leende och en positiv approach. Börja veckan med att göra något du tycker om, kanske att gå en skön morgonpromenad. Då kommer dagen bli lättare och enklare att ta sig igenom. Du sätter standarden direkt och hjälper dig själv att göra smarta val, säger Dennis.
Få fri tillgång till samma verktyg som Dennis

JUST NU: En månad på köpet

“Jag är en helt annan människa”

Tidigare har Dennis vaknat upp trött och omotiverad. Att ta sig till jobbet var en plåga.
– Jag skulle inte säga att jag var otrevlig mot folk eller så, men jag var aldrig genuint glad. Nu är jag en helt annan människa, kollegorna märker att mitt humör är på topp. Och det är för att jag börjar dagen med positiva tankar, det hänger med hela dygnet. Dessutom smittar du av dig på andra när du är glad och har ett leende på läpparna.
Nå dina hälsomål – med vår metod

Dennis “måndagsfeeling”

Nytt för den här veckan är att Dennis startat konceptet “Måndagsfeeling” tillsammans med Mårten Nylén. Duon kommer vid varje veckostart lägga ut ett särskilt utvalt tips till Dennis följare på Instagram. Följ honom här för att ta del av “Måndagsfeeling”.
Dennis, som bor i Göteborg, bjuder också in till att komma och träffa honom. Det kan handla om att äta en lunch eller ta en promenad, huvudsaken är att kunna prata och utbyta tips med andra som också är mitt i en hälsoresa.
– Det har varit en person från Stockholm här till och med, vi gick en sväng. Det handlar om att få nya ideér och peppa varandra, ingen ska behöva känna sig ensam.

Det här är Dennis Olander

Ålder: 33
Yrke: Mentalskötare
Hemstad: Göteborg
Familj: Ogift, två barn på 14 och 7 år
Instagram: @from_sofa_to_gym

Det här får du som medlem

Filip Häggberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här