Foto: Sofia Yoo.

Här upptäcker kända profilen "livefunktionen"

Han må vara en otrolig människokännare och fantastisk coach.
Digital teknik däremot, är inte hans starka sida.
Men det är tid för en livesänd frågestund i ”90 dagar med Mårten Nylén”.

"Va? Oj! Vad hände nu? Nej, kolla! Det funkar!”
Det går inte att ta miste om Mårten Nyléns genuina glädje när han för allra första gången testar Facebooks och Instagrams livefunktion. Som ett test inför "the real deal" nu på måndag den 30/9 klockan 20 låter vi honom gå live i några minuter – och han blir som ett barn på julafton: Kolla! Man kan vinka till folk!
Här går Mårten Nylén live för första gången
Vad innebär egentligen ”90 dagar med Mårten Nylén”? Varför pågår utmaningen i just 90 dagar? Kostar det något att vara med? Och hur går man med? Nedan får du några av svaren men kan med fördel ställa dem redan i förväg och få svaren live nu på måndag den 30/9 klockan 20. För att hålla en viss struktur i livechatten kommer Mårten nämligen att prioritera förinskickade frågor.

Så gör du

1. Besök vårt konto på Instagram under namnet viktklubb

2. Klicka på Skicka meddelande och sänd oss din fråga redan i förväg.

eller

1. Klicka på den lilla pilen längst upp till höger ovanför ditt liveflöde, sök upp "viktklubb" och ställ din fråga. Nu på måndag den 30/9 klockan 20 är det här under vår ikon som själva livefunktionen kommer att dyka upp.

Om utmaningen

"90 dagar med Mårten Nylén" är ett specialprogram för medlemmar i Wellobe som går ut på att du varje vecka i 13 veckor får ett mail med förslag på hur du ska äta och röra på dig samt extra tips och råd ifrån träningsexperten Mårten Nylén. Utöver det följer du den rekommenderade kalorinivå du får när du blir medlem i Wellobe samt loggar din mat och motion.

Så antar DU utmaningen
Denna vecka: 30% på 3 mån

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här