Karin Dahlin är tre veckor in i "90 dagar med Mårten Nylén".

"Nu får jag ta fram pannbenet"

När siffran på vågen står still brukar Karin Dahlin, 44, ge upp direkt.
Men nu ser hon fram emot att fortsätta kämpa.
– Det är nu jag får plocka fram pannbenet på riktigt och det är jag pepp på.

Starta DINA 90 dagar – kör parallellt med Karin
Hon kan springa fem lopp på en dag och kriga sig genom ett halvmarathon. Men Karin Dahlin, 44 år, ser inte det som någon bedrift. Hon vet ju att hon klarar av det, och får därför ingen kick.

“Jag har varit otålig”

Vad Karin däremot inte klarat av tidigare är att fortsätta en hälsosatsning när siffran på vågen slutat peka nedåt. Då har hon fått panik.
– Ja, jag har varit otålig och velat ha snabba resultat. Annars har jag bytt metod direkt, trots att jag egentligen vet att det är bättre att ha tålamod. Min dotter har flera gånger fortsatt med samma metod och fått resultat, men jag har ändå inte klarat av att göra samma sak, säger Karin.
Få fri tillgång till samma verktyg som Karin

JUST NU: En månad på köpet

“En pulverdiet håller inte i längden”

Tre veckor in i “90 dagar med Mårten Nylén” står hon inför samma prövning igen. Sedan förra veckan visar vågen minus 0,1 kilo.
– Jag vet innerst inne vad som är bäst: Att köra på och lita på processen. Inte att gå på någon pulverdiet, för även om du rasar i vikt till en början kommer det inte hålla i längden.
Nå dina hälsomål – med vår metod

Nu är måendet viktigare än vågen

Nu ska Karin göra just det – köra på, och inte få panik. Och om paniken trots allt skulle göra sig påmind vet hon att Mårten Nylén finns där för att stödja och rikta henne.
– Jag vet att han inte släpper taget, och det ger så klart en stor trygghet. Jag tänker att det är en stor del av de här 90 dagarna också, att inte bara jobba fysiskt utan också få nya tankesätt. Förut hade det här fått mig att må jättedåligt, men nu kan jag verkligen se alla andra fördelar jag vunnit på bara tre veckor. Att jag sover bättre, har mycket mer energi och en bättre fungerande mage. Det är så mycket viktigare än vilken siffra vågen visar. Nu är jag pepp på att få plocka fram pannbenet på riktigt och ta mig igenom det här.
– Folk blir så imponerade när jag slutför alla mina lopp, men det är verkligen ingen stor grej för mig, eftersom jag vet att det är görbart. Jag gör aldrig något jag inte tror att jag klarar. Men nu blir det ändring på det!

Det här är Karin Dahlin

Ålder: 44
Yrke: Registrator
Hemstad: Värmdö, Stockholm
Familj: Gift, fyra barn på 22, 20, 14 och 8 år
Instagram: @frudahlin

Det här får du som medlem

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här